RSS

3.12.2008

Bugünlerde


Bu sıralar canım hiç bir şey istemiyor. Üstümde bir Karabulut, sanki beni boğuyor, soluk alamıyorum. Kendimden başka kimseyi görmek şöyle dursun, hiç bir sese bile tahammülüm yok.

Ben kendime bile çok geliyorum şimdilerde. Kendimi karanlık bir kuyunun içinde hissediyorum. Bu kuyudan hem kurtulmak, hem de örtüyü başımın üzerine çekip bir daha hiç meydana çıkmamak istiyorum.

Evli ve iki çocuk annesi olarak ne kadar kendi içine çekilebilirsin ki. Yapamıyorum ama bu defa da suratımı asık gören Ailem, bunu onlara karşı yaptığımı düsünüp alınıyorlar. Kendi kendime bile çok geldiğimi onlara nasıl anlatayım bilemiyorum.

Yemek yapmayı bırak, yemek yemek bile çok ağır bir yük gibi geliyor. Nefes almak, insanlarla konuşmak insana bu kadar zor gelebilirmi?

Sebepsiz ağlama nöbetlerinden, kendimden bıktım. Işe gidip, geliyorum ama sanki o insan ben değilim ve kendi kendimi bir Film izler gibi izliyorum.

Ruhum sanki bir kıskacın içinde ve birileri durmadan sıkıştırıyor ruhumu. Beynimdeki düşüncelerden kurtulmak, çirkin Anılarımı yok etmek, bütün olumsuzlukları atmak istiyorum ama yapamıyorum, buna gücüm yetmiyor.

Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.

Anlayacağınız hayat bana bu günlerde çekemiyeceğim bir yükmüş gibi geliyor. Buna nasıl çare bulunur bilmiyorum ama bana herşey çok zor geliyor.

3 Kişi ses vermiş:

Derin Sularda dedi ki...

Sevgili Belgin, bunlar bana da hiç yabancı duygular değil. Ancak beklemekten ve geçip gitmesini beklemekten başka bir çare bulamadım henüz, sana da tek diyebileceğim bekle elbet sıkılıp gidecekler üzerinden ;-)
Sevgiler.

Belgin dedi ki...

Dilekcigim insallah cabucak giderlerde biz de kurtuluruz.
Sevgiler

sufi dedi ki...

Sevgili büyük cadi,Küçük cadıların annesi;
Olumsuz duyguları bir bir isimleriyle bir kağıda yaz ve istersen toprağa göm istersen o kağıdı yak, istersen dönüşüm çöplüğünde işe yarar bir duruma gelmelerini sağla.İstersen de her sabah (sabahları bir tatlı kaşığı)çörek otu ye. Mutsuzluk, umutsuzluk,öfke,sıkıntı,şüphe, bıkkınlık bunların hepsi negatif güçleri hatırlattı bana, yol ver onlara seni terkedip gitsinler.Sevgilerimle dilek.

Yorum Gönder

Kaynayan Kazana sizde bir şeyler atın:)