RSS

16.11.2008

Döndüm

Arayan, soran ve iyi dileklerde bulunan herkese benden kucak dolusu Güller ve Teşekkürler. Hepinizi cok seviyorum!
Hani bir film vardı ya, adam her sabah kalktığında aynı günü tekrar, tekrar yasıyordu. Bu sıralar kendimi o filmdeki adam gibi hissettim.
Gene Hastane, gene ameliyat, durmak bilmeyen kanamalar, gene Doktorlar, gene Hastane durumları. Bunaldım, sıkıldım!

Biliyormusun günlük, buralarda eşimden ve çocuklarımdan başka hicbir akrabam yok. Kardeşlerim Türkiyede, ben burada. Eşim ve çocuklarım ellerinden gelen yardımı yaptılar. Ama yakınlarımın yokluğu böyle zamanlarda sanki daha çok canımı yakıyor. Hani diyorum ki, burada olsalar, kapımı açıp gelseler, bir hatırımı sorsalar, ama yok, hiç kimse yok. Daha da kötüsü ne biliyormusun, annem yok. Anneciğim hayatta olsaydı, nerede olursa olsun koşar gelir ve yanımda olurdu. Onu cok özlüyorum.

Arkadaşlarım sağ olsunlar, geldiler, gelemeyenler telefonla aradılar, beni sevindirdiler. Allahım onlarıda sevindirsin. Insan böyle günlerde arkadaşlarının, komşularının, akrabalarının kıymetini anlıyor. Alman komşularım bile geldiler, yardım edilecek bir şeyler olursa söyle, yardım edelim dediler. Ev alma, komşu al sözünün ne kadar doğru olduğu böylelikle benim gözümde bir daha kanıtlanmıs oldu.

Böyle durumlar bir de insana iyi gün dostları ile kötü gün dostlarını ayırması için güzel bir fırsat veriyor. Bunlar akrabalarında olsalar dahi.
Şükürler olsun, şimdi iyiyim, inşallah bir daha böyle problemler yaşamam ve dilerim Allahımdan, kimselere benim yaşadığim korkuları ve acıları yaşatmasın.

Hoşçakal günlük, yakın da inşallah seninle daha sık beraber olacağiz.

4 Kişi ses vermiş:

sufi dedi ki...

Sevgili oğlak
Annem yok diye sakın üzülme sana buradan bir annenin en güzel en içten beklentisiz sevgi ve seni okşayan elinin huzurunu gönderiyorum. Geçmiş olsun "bir daha hayatıma hastalıkları sokmuyorum" de lütfen.Çocuklarınla ve eşinle mutlu yaşa.Oğlak burcunun en kötü huyu herşeyin en olumsuz yanını düşünmesi.Bu düşüncene son ver ve "herşeyin yerliyerinde ve muhteşem "olduğunu düşün. Tamam mı canım? Sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Belgin,
Çok geçmiş olsun, umarım şimdi iyiindir.
İnsanın ne kadar dostu olursa olsun bir annenin yerini tutamayacağını en iyi ben bilirim. Ve bir anne nerede olursa olsun eli uzanır yavrusunun yanına. Üzülme biz buradayız ve sana uzanabildiğimiz kadar elimizi uzatırız. Yanında bulunanlar eşin ve çocukların ise yaşamın en güzel kişileridir.
Hep birlikte uzun yıllar ayrılmamanız dileğiyle Cadılara Sevgiler...

Adsız dedi ki...

İyi olmanıza çok sevindim.Herşeyin başı moral!!
Sabah kalktığınızda '''ben bugün çok iyiyim'''
diye kndinize telkinde bulunun.Ben de hastayım,
ama ölümden zerre kadar korkmuyorum.Benim ki
üstelik çaresiz...Ama bir şeyden korkuyorum,
sevdiklerimi geride bırakmaktan!!!!
SEVGİ VE SAĞLIKLA VE M O R A L L E....
anonim

Belgin dedi ki...

Sevgili Sufi gönderdigin huzuru aldim. Bana cok iyi geldigini ve cok sevindigimi söylemek isterim.

Sevgili Yasamin Kiyisinda size de cok tesekkür ediyorum. Verdiginiz destek, gösterdiginiz ilgi beni nasil mutlu etti bilemezsiniz.

Sevgili Adsiz sana ne diyecegimi bilemiyorum, cok üzügünüm ve Allahima senin ve senin durumunda olan herkese en tez zamanda bir care göndermesi icin duaciyim.

Hepinizi cok seviyorum ve iyiki varsiniz diyorum

Yorum Gönder

Kaynayan Kazana sizde bir şeyler atın:)