RSS

27.11.2008

Siyah Ìnciler

Onu ilk defa görecektim, aylardır tanışıyorduk ama birbirimizi daha hiç görmemiştik.
Her an gelebileceğini bildiğimiz için biz de onu heyecanla beklemekteydik. Ama hangi saate gelecekti bilmiyorduk tabiiki. Olsun varsındı, tek istediğimiz onun sağ salim gelmesiydi.
Bir hafta-dört saat süren sancılı bir beklemeden sonra nihayet gelebilmişti, onu ilk gördüğümde önce kapkara saçlarına, sonra da gözlerine vurulmuştum. Küçücük yüzünde iki siyah inciyi andıran bir çift göz. O ise bu güzel gözlerle saşkın, saşkın bana bakıp sonra da ağlamaya başlamıştı.
Ağlıyordu ve ben onun sesini ilk defa duyuyordum. Tanıdığım bütün şarkılardan daha güzel ve daha ahenkliydi bu duyduğum ses, onu kucağıma aldım ve onunla konuşmaya başladım, sesimi tanımıştı, ne de olsa aylardan beri duyuyordu.
Sonra bir el uzandı, o da kendine uzanan bu elin işaret parmağını sıkıca kavradı. Ìşte bu an, üç insanı bir ömür boyu birbirine bağlayacak olan ve dokuz ay önce başlayan bir ilişkinin pekişme noktasıydı. Bu üç insan, ne olursa olsun bir daha birbirlerinden kopmayacaklardı.
O şimdi kapkara saçlarıyla, siyah inciyi andıran gözleriyle dünya güzeli bir genç kız.
Güzel Kızım ben sana bakınca daha hâlâ o küçük bebeği görüyorum, sen benim gözümde hiç büyümeyecek ve her zaman benim bebeğim olarak kalacaksın.
21. ci doğum günün kutlu olsun Zeytin gözlüm. Her günün diğerinden daha güzel olsun. Allahim Sağlık, Mutluluk ve Başarılar versin.
Baban, kardeşin ve ben SENÌ ÇOK S E V Ì Y O R U Z!!

5 Kişi ses vermiş:

Adsız dedi ki...

Off anne ne yaptin????? Beni aglattin, ama üzüntüden degil, mutlulukdan. Kim dogum günün´de üzüntüden aglar degilmi?!
Anne ben seni coook seviyoruuuuummmmm! Benim icin ne güzel birsey yazmisin!!!!!
Ben daha kücük´ken, yani cooooook zaman önce bana annem hep "zeytin gözlüm" diye bir sarki söylerdi o güzel sesiyle. Ah daha neler söylerdi, her sakiyi bilir zaten...off sanki bir bilmedigi yok annemin...her boka maydonoz olur ve herseyi daha iyi bilir, ama sonunda zaten dogrusunu daha iyi bilir. Birseyi onun istemedigi gibi yaptikmi ve o istedigimiz gibi güzel olmadimi hemen "sana söyledim ya" der....ama bunu her anne yapmazmi? Amaaaaaaaa onun icin sen benim annemsin ve ben seni coooooooook seviyorum :) Haha istesende, istemesende hic bir yere gitmem hahaha....hep yanindayim :)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Hiç ayrılmamanızı ve daha nice doğum günlerinde böyle güzel sevgi dolu yazılarla geçirmenizi dilerim.
Sevgilerimle...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Allah ayırmasın, nice yıllara. Ay bunlar hiç büyümüyor annelerin gözünde değil mi? Özellikle zeytin gözlü olanlar.:)

Belgin dedi ki...

Haklisin Incegülüm, hic büyümüyorlar.
Sevgiler

Derin Sularda dedi ki...

Hiç büyümesin zaten o güzelliği bir ömür yaşasın ve yaşatsın...;)

Yorum Gönder

Kaynayan Kazana sizde bir şeyler atın:)