RSS

6.03.2009

Eğlence

Dün bütün gün Guguk kuşumla akşama kadar geyik muhabbeti yaptık. Onun babaannesi, benim anneannem geldi aklımıza, beraberce ağladık, sonra gene birbirimizi teselli edip, halimize güldük.

Sonra akşama, bütün arkadaşları toplayıp
Beenmaya`ya gidip, ona sürpriz yapıp, şaşırtmaya karar verdik. Ama hain Maya, salaklığımız yüzünden planımızı öğrendi, bizde onun, otuz delidolu kadını kapısında görünce yüzünün alacağı şeklin resmini çekme zevkinden mahrum olduk.

Deli de, dolu da olsak Maya bizi kabul etti. Akşam olunca ben aldım pastalarımı, kurabiyelerimi, Guguk kuşum da Bolu usulü Bakla çorbasını, öbür kızlar da almışlar hazırladıklarını, toplanıp gittik Maya`nın kapısına. Güler yüzlü Maya açtı bize kapısını, gönlünü, girdik içeriye. Allahım bu ne güzel bir ev, Maya bütün gün durmamış, neler neler hazırlamış bir bilseniz.

Börekler, Poğaçalar, kurabiyeler, çesit çesit salatalar, kanepeler, kekler, say say bitmiyor. Bizim getirdiklerimizi de koyduk masaya, sonra karşısına geçip doyasıya baktık masamıza, bizim masa beş yıldızlı otellerinkinden bile güzel olmuştu.

Sere serpile oturduk rahat koltuklara, tavşan kanı çayımızla birlikte, yedik hepsinden, tadını çıkara, çıkara.

Muhabbetin koyu yerinde kapı çaldı ve elinde Müzik aletleriyle gelen
Tutsaktı. Tabii hepimiz bir sevindirik olduk ki, sormayın gitsin.

Sonra da Tutsağın güzel muziğinin eşliğinde sabahlara kadar eğlendik.

Sağol Tutsakcığım, sağolun kızlar, Cumartesiye de bende toplanıyoruz!!


Dip Not: Kıskanmayın, kıskanmayın, bunların hepsi sadece benim hayâlimde oldu. Gülmeyin yaa, hayâlim de bile olsa, çok güzeldi.

8 Kişi ses vermiş:

guguk kuşu dedi ki...

ne eğlendik ama dimi? sefamız olsun

Belgin dedi ki...

Cumartesiye bekliyorum hepinizi, size neler hazirliycam, neler. Parmaklarinizi yiyeceksiniz. Tutsak ta gelir mi acaba? Bundan sonra her hafta, dagitalim, dagilalim, Beyler-Bayanlar:)

Tijen dedi ki...

Hayalde de olsa pek keyifli. Dilerim gerçek olur!

Adsız dedi ki...

gercek sanmıstım.sonra guguk kusunu ılk okuyunca Allah Allah dedim.ilginç dedim.nasıl olaki dedim.meğer hayalmiş. :)) hayalsiz kalmamak dilegiyle

Belgin dedi ki...

Hayali bile güzeldi, beni mutlu etmeye yetti;)
Diyorum ki söyle Lottodan büyük bir para tutsa, ***** yildizli bi otel tutsam, bütün arkadaslari toplasam, Tutsak bize müzik calsa, sabahlara kadar eglensek. Sonrada güzel otel odalarimiza yerlessek, ertesi günü kahvaltimizi ayagimiza getirseler.... yaaa cok bi sey mi istiyom ben?
Hayalsiz kalmamak dilegiyle, insallah bir gün gercek olur:))
Sevgiyle kalin

özii dedi ki...

Bir an dedim ki , ayy ne güzel hepsi toplaşmışlar , sonra da dedim ki olur mu ya biri Almanya, biri başka bir yerde ... Kıskanmıştım valla :))

Belgin biliyor musun , blogumu ziyaret ettiğinde acaba kim Almanya'dan takip ediyor diye düşünürdüm. Ve neresinden ? Çünkü ben Almanya'da doğdum 7 yıl kaldım özlüyorum sanırım , gerisini sonra anlatırım . Sevgiler...

tutsak dedi ki...

Uçup odanıza giren kuş iyi bir şans sembolü olarak görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu durumda verdiğiniz cevap hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir
Mavi
İyimsersiniz
Hayatın iyinin ve kötünün bir karışımı olduğuna inanıyorsunuz ve gerçekle savaşmakla bir şey elde edilemeyeceğini biliyorsunuz Şanssızlığı soğukkanlılıkla kabulleniyorsunuz ve olayları strese ya da endişeye kapılmadan akışına bırakıyorsunuz. Bu da size şanssızlığın dalgalarında sürüklenmek yerine onlarla birlikte yol almayı sağlıyor.
Dergi knusundaki seçiminiz de;
kaynaklarınızı ve paranızı nasıl kullandığınızı gösterir
.

Paranızın her kuruşunun nerede olduunu ve nereye harcandığını bilen birisisiniz.Bütçeniz ya da ekonomik planlamanızla sürekli uğraştığınızdan değil, sadece herşeyin nerede olduğunu bildiğiniz zaman kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Birşey kaybetmekten nefret ettiğiniz için, tüm hesaplarınızı düzenli tutuyor, borcunuzu ve alacağınızı biliyor, faizi hesaplıyorsunuz

Değerlendirme konusundaki yorumunuzu bloğuma beklerim.
Sevgiler

tutsak dedi ki...

Bir de ben bu yazıyı nasıl atlamışım.
Yediğim onca börek, kurabiye sohbetler sadece hayal ürünümüydü yani. Yok beni kandıramazsın eve geldiğimde tam 2 kilo almıştım :))
Sevgiler.

Yorum Gönder

Kaynayan Kazana sizde bir şeyler atın:)